sportsdrill bergen

TRYKK PÅ MENYEN TIL HØYRE FOR Å LÆRE MER OM OSS

bergen drill. korpsdrill bergen. bergen sportsdrill. bergen korpsdrill.

korpsdrill bergen

drill bergen

sportsdrill bergen

    Bla nedover   for å bli

 kjent 
med 

 idretten
   som har alt!

Drill       
Turn     

Dans  

Musikk 

Kreativitet

DETTE ER SPORTSDRILL

DRILL

Drillstaven er redskapet vårt! Vi kaster den høyt opp og gjør ulike kroppsbevegelser mens den er i luften, vi gjør små, raske kast inntil kroppen, og vi ruller staven på kroppen på ulike måter. Staven bidrar til å gi idretten sitt helt unike kunstneriske uttrykk!

TURN

Turn er en viktig del av idretten, og noe vi setter høyt i klubben vår! Vi bruker mye tid på turntreningen, og fokuserer på god grunnteknikk, styrke og fliksibilitet. Og i tillegg jobber vi med å mestre nye og spennende øvelser, som stift, flikkflakk, smetterling og kineser!

DANS

Dans står også sentralt i sportsdrill, og brukes til å gi særpreg og følelse til de ulike koreografiene våre. Flere ulike dansestiler kan brukes, og særlig ballett, moderne og jazz!

Drill, turn og dans utgjør til sammen sportsdrill; en variert og spennende idrett, som egner seg for både oppvisning og konkurranser. De yngste utøverne våre jobber med å lære grunnleggende ferdigheter og viser seg fram på oppvisninger, mens de som er hakket eldre konkurrerer på både nasjonalt og internasjonalt nivå. Konkurranseklassene deles inn etter alder: rekrutt (fra det året man fyller 11 år), junior (fra det året man fyller 13), og senior (fra det året man fyller 18). Man kan konkurrere med i freestyle, par og tropp, og her bruker man selvvalgt musikk, noe som gir stort rom for kreativitet og mulighet til å formidle et unikt uttrykk. I tillegg finnes konkurranseklassene one- og twobaton, der fokuset er mer rent teknisk. 

Er du interessert i å se hvordan idretten ser ut, ta en kikk
her.
Selv om det er flest jenter som holder på i Norge, er sportsdrill en idrett som passer godt for både gutter og jenter!

OM OSS

Turn og Idrettsforeningen Viking holder til i Bergen sentrum, og startet med sportsdrill som idrett 1. januar 2017. 
Utøverne våre er i aldersgruppen 6 -19 år, fordelt på barnepartier og konkurransepartier. 

VERDIER OG TRENINGSFILOSOFI

Sportsdrillgruppen jobber for å drive idrett som gir glede, og følelse av mestring og trygghet hos barn og ungdom. Vi har stor tro på at disse verdiene, kombinert med hardt arbeid, vil gi de beste resultatene! En viktig del av dette er å jobbe for å bygge opp et godt sosialt miljø, der alle føler seg inkludert og trives sammen, både store, små, og på tvers av aldersgruppene.
God kroppsteknikk er også noe vi setter ekstra stort fokus på i TIF Viking Sportsdrill, og vi ønsker at utøverne våre skal kjennetegnes av nettopp dette. Med det følger det at vi jobber mye med styrke, spenst og bevegelighet, og at vi er opptatt av skadeforbygging. Vi har også egne treninger hver uke med fokus på turn med og uten stav, og har løpetrening for å bedre utholdenheten. Og så jobber vi så klart med å utvikle god teknikk med drillstaven, og streber etter å ha jevnt utviklede utøvere som mestrer alle de tre områdene sportsdrill kjennetegnes av!

 
 

TRENINGSTILBUD

Baton twirler from TIF Viking sportsdrill in Bergen, Norway. Sportsdrill. TIF Viking sportsdrill. Sportsdrill bergen. Bryggen, bergen.

Barnepartier

Baton twirlers from TIF Viking sportsdrill in Bergen, Norway. Sportsdrill. TIF Viking sportsdrill. Sportsdrill bergen. Bryggen, Bergen.

Konkurransepartier

 

TRENERTEAMET

Vi er så heldige å ha mange trenere med ulik bakgrunn med på laget! Vi samarbeider om å utvikle hver enkelt utøver, og søker slik å ha en helhetlig tilnærming for å utvikle barn og unge best mulig!

Vi er også stolte over vårt samarbeid med franske trenere og koreografer som anses å være blant verdens beste. Utøverne våre i internasjonal gruppe koreograferes og trenes av franskmennene flere ganger i året, og vi lar deres retningslinjer lede oss i arbeidet med alle utøverne. 

Jorna

Camilla

Tuva

Elina

Mette

Ingrid

Eli Karin

Linda

Jinni

Hege

Filippa

Sigurd

 

Følg oss på instagram

se hva vi driver med på trening og konkurranser

 
 

ORGANISERING

Turngruppen

Sportsdrill er organisert innenfor Vikings turngruppe. Leder av denne er Inger Johanne Haugen, som kan kontaktes på ingerjohanne.haugen@hotmail.com.

Sportsdrillutvalget

I tillegg til turngruppen har vi et sportsdrillutvalg som bidrar til å få det daglige i gruppen til å gå rundt. Dette kan også kontaktes via Inger Johanne. 

 

SAMARBEIDSPARTNERE

Logo til BMW Jæger Sentrum, en av TIF Viking Sportsdrill sine samarbeidspartnere.
Logo til Sotra Turn og IL, en av TIF Viking Sportsdrill sine samarbeidspartnere.

KONTAKT OSS

Du når sportsdrillgruppen på
sportsdrill@tifviking.no

 

Har du en spesifikk henvendelse, kan du gjerne ta direkte kontakt med den det gjelder på

e-postadressene oppgitt for trenerteamet eller turnstyret.

TIF Viking når du på tifviking@tifviking.no

 

Fana sportsdrill

© 2020 by TIF Viking Sportsdrill

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now